Over mij

Bederf niet wat je hebt door te verlangen naar wat je niet hebt; onthoud dat wat je nu hebt ooit een van de dingen was waar je alleen maar op hoopte.

― Epicurus


In 2007 heb ik g-company opgericht. Vanaf het begin van g-company had ik twee belangijke mentoren: Lambert Pater en Jan Stoof. Daarnaast is mijn vader Frans Saris altijd een belangrijke mentor voor me. In een latere fase van g-company heb ik veel gehad aan Erik Aeyelts Averink.  Zonder de hulp van mijn mentoren was ik nooit zo ver gekomen als ondernemer.

Eind 2022 heb ik afscheid genomen van g-company (nu Xebia). De 15 jaar g-company zijn een geweldige ervaring geweest waar ik zeer trots op ben. Het meest waardevolle: de mensen. Personen die me zeer na aan het hart liggen. Ik ben echt dankbaar voor de kans die ik heb gehad om met zo'n groep geweldige mensen te werken. Mede dankzij hen heb ik zeer veel geleerd, ben ik enorm gegroeid en heb ik dierbare vriendschappen opgebouwd.  Meer over g-company.

Ik hou ervan om van het leven te genieten zoals het zichzelf presenteert. Ik doe veel leuke dingen zoals bergbeklimmen, skiën, zeilen, mountainbiken en tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.

De schat aan ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn ondernemerschap, deel ik graag met jou. Als strategisch adviseur, of mentor. Omdat ik weet hoe waardevol het is om zo iemand aan je zijde te hebben.

Ik help je jouw doelstellingen scherp te maken, bottlenecks te identificeren en creatieve oplossingen te bedenken om sneller bij je doelstellingen te komen. Daarbij moet je oog blijven houden voor alle stakeholders, zoals klanten, leveranciers, medewerkers en aandeelhouders.

Als ondernemer heb ik hoge pieken en diepe dalen gekend. Dat heeft mij bijzonder sterk gemaakt in crisis management. ‘Never waste a good crisis.’ Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je erop reageert. Meer over wat mij inspireert.

Ik hoor graag hoe ik jou kan helpen om als ondernemer en als mens te groeien. Laten we afspreken, online of op locatie.  Neem contact op.